Elbnb är ett initiativ från Renault för att få svenska folket att dela med sig av sin el. Så att vi tillsammans kan underlätta för alla elbilsförare och förändra Sverige – en sladd i taget.

Att ladda en elbil är enklare än du tror. Det räcker faktiskt med ett vanligt eluttag. Ju fler som delar med sig av sin el, desto fler elbilar kommer vi se på Sveriges vägar i framtiden.

Att registrera en Elbnb är riktigt enkelt. Har du ett eluttag i garaget? Ja, då har du en laddplats! Bara fantasin kan begränsa antalet möjliga laddplatser.

Det finns fler saker du kan göra för att förändra elbilsituationen i Sverige. Rösta för en bättre infrastruktur genom att skriva upp dig på namnlistan. Registrera dina eluttag på kartan och ge fler tillgång till att kunna ladda sina elbilar, eller varför inte bygga din egen laddbox? På guiden förklarar vi hur man gör.

Var med och förändra Sverige – en sladd i taget!

Svenskt standarduttag

Övriga uttag och laddstationer

Känner du dig osäker? Läs mer på uppladdning.nu

Lägg till en Elbnb

Vad kul att du vill vara med i Elbnb!
Nu behöver vi bara lite information från dig innan vi kan lägga till din Elbnb på kartan.

  1. Fyll i laddplatsens address, ge den ett namn och berätta hur många uttag som finns
  2. Fyll i dina kontaktuppgifter
  3. Dubbelkolla så att allt stämmer och skicka in

Tillgängliga uttag

Kontaktinformation

Summering

Stationens plats:


Stationens tillgängliga uttag:

Kontaktinformation:

Övrig information:

Tack!

Svårare än så här var det inte! Nästa steg för din Elbnb är att bli godkänd, vilket gör att det kan dröja lite innan den finns tillgänglig för andra på kartan. Du kommer att få ett bekräftelsemail från uppladdning.nu så snart din Elbnb är online.