Elbnb är ett initiativ från Renault för att få svenska folket att dela med sig av sin el. Så att vi tillsammans kan underlätta för alla elbilsförare och förändra Sverige – en sladd i taget.

Att ladda en elbil är enklare än du tror. Det räcker faktiskt med ett vanligt eluttag. Ju fler som delar med sig av sin el, desto fler elbilar kommer vi se på Sveriges vägar i framtiden.

Att registrera en Elbnb är riktigt enkelt. Har du ett eluttag i garaget? Ja, då har du en laddplats! Bara fantasin kan begränsa antalet möjliga laddplatser.

Det finns fler saker du kan göra för att förändra elbilsituationen i Sverige. Rösta för en bättre infrastruktur genom att skriva upp dig på namnlistan. Registrera dina eluttag på kartan och ge fler tillgång till att kunna ladda sina elbilar, eller varför inte bygga din egen laddbox? På guiden förklarar vi hur man gör.

Var med och förändra Sverige – en sladd i taget!

Svenskt standarduttag

Övriga uttag och laddstationer

Känner du dig osäker? Läs mer på uppladdning.nu

Efterfråga en laddplats

Vad kul att du vill vara med och påverka elbilsinfrastrukturen i Sverige! Nu behöver vi bara få lite information från dig innan vi kan lägga till din önskade plats. Vi förmedlar sedan önskemålet till berörda politiker samt den nationella samordnaren för laddinfrastruktur.

  1. Fyll i laddplatsens adress, föreslå ett namn samt beskriv vilken typ av laddplats du efterfrågar med en kort motivering om varför du anser att den behövs.
  2. Fyll i dina kontaktuppgifter
  3. Dubbelkolla så att allt stämmer och skicka in

Lägg till förslag

Kontaktinformation

Summering

Förslagets plats:


Namn på förslaget:

Motivering av förslaget:

Kontaktinformation:

Tack!

Ditt önskemål kommer nu att skickas till dina kommun- och rikspolitiker samt den nationella samordnaren för laddinfrastruktur. Givetvis kan du föreslå fler platser för framtida stationer. Tack för att du bidrar till en utvecklad infrastruktur i Sverige, tillsammans driver vi elbilsrevolutionen framåt!